Reținuți pentru tâlhărie

Din buletinul de presă al IPJ Vrancea

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în extravilanul comunei Milcovul, la data de 29 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani au reținut în cursul nopții trecute un tânăr de 19 ani și un bărbat de 43 de ani, ambii din județul Covasna. 

În urma activităţilor de cercetare a reieșit că, la data de 29 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 26 ani despre faptul că în timp ce se afla în afara localității Milcovul a fost deposedată prin violență de telefonul mobil și suma de 400 de lei, de către două persoane necunoscute, prejudiciul creat fiind de 800 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit că cei bănuiți de comiterea faptei sunt doi bărbați, de 19 respectiv 43 de ani, ambii din județul Covasna.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

În cursul zilei de astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propuneri legale.

Activităţile desfășurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: