Reținut de polițiști pentru furturi din auto

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Focșani – Biroul Investigații Criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 de ani, din municipiul Focșani.

Tânărul este bănuit că, în perioada 25 iunie-18 iulie a.c.,  în timp ce se afla pe raza municipiului Focșani ar fi profitat de faptul că proprietarii a două autoturisme parcate lăsau geamurile sau portierele deschise și ar fi sustras mai multe bunuri dar și bani, care se aflau în interiorul acestora.

Prin faptele sale, ar fi cauzat un prejudiciu total de peste 15000 de lei.

În urma a patru percheziții domicliare efectuate în municipiul Focșani, bunurile sustrase au fost recuperate urmând a fi restituite persoanelor vătămate.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea.

Ieri, 11 august a.c., faţă de bărbatul de 30 de ani,  poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

UPDATE – Astăzi, 12 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: