Primăria Municipiului Focșani: „Și astăzi asfaltăm pe str. Duiliu Zamfirescu după ce săptămâna aceasta am turnat primul strat de binder pe str. Arh. Ion Mincu și str. Timotei Cipariu”

Construim! Și astăzi asfaltăm pe str. Duiliu Zamfirescu după ce săptămâna aceasta am turnat primul strat de binder pe str. Arh. Ion Mincu și str. Timotei Cipariu.

Reabilităm și modernizăm mai multe străzi din municipiul Focșani în cadrul proiectului “Modernizare și reabilitare drumuri locale, în intravilanul municipiului Focșani”‼️ În cadrul acestui proiect, zilele acestea am finalizat deja strada Tinereții si urmează să finalizam str. Timotei Cipariu.

Lucrări de reabilitare și modernizare se desfășoară și pe str. Tătulescu, str. Nicolae Titulescu, str. Mărăști, str. Diviziei etc.

Doar în luna iulie am efectuat lucrări de reparații asfaltice pe 📌str. Culturii și o porțiune din 📌 str. Mare a Unirii, pe 📌 str. Gheorghe Potop și o parte din 📌 str. Avântului, dar și pe 📌 str. Fulgerului, 📌 str. Mitropolit Varlaam și 📌 str. Constituției.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: