Primăria Municipiului Focșani: Au început lucrările de reparații și pe Str. Gh. Potop

Lucrările de reparații pe str. Gh. Potop

ℹ️Au început lucrările de reparații și pe str. Gh. Potop, după ce zilele trecute au fost demarat lucrările de reabilitare a străzii Arhitect Ion Mincu.‼️ Săptămâna viitoare vor fi efectuate lucrări de reparații asfaltice și pe str. Șoseaua Vrancei!✅ Reabilităm și modernizăm mai multe străzi din municipiul Focșani în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală‼️ În cadrul acestui proiect, zilele acestea am finalizat strada Tinereții!✅ Lucrări pe străzi, în cadrul PNDL, se desfășoară și pe str. Tătulescu, str. Nicolae Titulescu, str. Mărăști, str. Diviziei etc.✅ În luna iulie am făcut lucrări de reparații asfaltice pe 📌str. Culturii și o porțiune din 📌 str. Mare a Unirii, pe 📌 str. Gheorghe Potop și o parte din 📌 str. Avântului dar și pe 📌 str. Fulgerului, 📌 str. Mitropolit Varlaam și 📌 str. Constituției.

Publicată de Primăria Municipiului Focșani pe Joi, 30 iulie 2020

Au început lucrările de reparații și pe str. Gh. Potop, după ce zilele trecute au fost demarat lucrările de reabilitare a străzii Arhitect Ion Mincu.

Săptămâna viitoare vor fi efectuate lucrări de reparații asfaltice și pe str. Șoseaua Vrancei!

Reabilităm și modernizăm mai multe străzi din municipiul Focșani în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală‼️ În cadrul acestui proiect, zilele acestea am finalizat strada Tinereții!

Lucrări pe străzi, în cadrul PNDL, se desfășoară și pe str. Tătulescu, str. Nicolae Titulescu, str. Mărăști, str. Diviziei etc.

În luna iulie am făcut lucrări de reparații asfaltice pe 📌str. Culturii și o porțiune din 📌 str. Mare a Unirii, pe 📌 str. Gheorghe Potop și o parte din 📌 str. Avântului dar și pe 📌 str. Fulgerului, 📌 str. Mitropolit Varlaam și 📌 str. Constituției.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: