Primăria Municipiului Adjud – Facem pași importanți pentru construirea a încă 2 blocuri de către Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în regim P+3, cu 16 apartamente, în zona Garofiței (piața agroalimentară)

Este vorba despre corpurile C1 și C2 (hașurate albastru) a căror construire este, însă, condiționată de demolarea fundației Corpului A (hașurat roșu), de care ar fi urmat să fie alipite, conform proiectului inițial, cele două corpuri noi.

Reprezentantul ANL și cel al proiectantului – prezenți vineri la fața locului alături de primarul municipiului, domnul Florin Nechifor – au oferit această unică soluție din cauza stării degradate a fundației Corpului A. Mai exact, au fost tăiate mustățile structurii de fier beton care urmau să armeze stâlpii.

În ceea ce privește Corpul B (hașurat verde), acesta va fi cât mai curând expertizat tehnic și, cel mai probabil, lucrările de construcție în vederea finalizării acestuia vor fi suportate din bugetul local.

Vă aducem la cunoștință că cele două corpuri vechi – A și B – au fost prinse într-o etapă anterioară a programului ANL pentru care agenția a sistat finanțarea.

Zilele acestea, perimetrul va fi igienizat și securizat!

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: