Primăria comunei Ciorasti a fost solicitata de Ambasada Indiei la București, pentru a pune la dispoziție autocarul nostru și a transporta din vama Ucrainei către Aeroportul Otopeni 50 de studenți de naționalitate indiana

‼️‼️Astăzi Primăria comunei Ciorasti a fost solicitata de Ambasada Indiei la București, pentru a pune la dispoziție autocarul nostru și a transporta din vama Ucrainei către Aeroportul Otopeni 50 de studenți de naționalitate indiana.

‼️‼️ Drumul colegilor noștri Vasile Stefan și Marcel Stan  a pornit la ora 9:30 și la momentul  postării așteaptă la control vamal, la iesire din Ucraina spre Vama Siret(Romania) unde se vor întâlni cu alte 10 autocare pentru a se deplasa în mod organizat și cu escorta către Aeroportul Otopeni.
‼️‼️ Tot ce au văzut nu se poate descrie în cuvinte, sunt imagini ale familiilor destrămate de un război al puterii! Populația de rand va avea mereu de suferit, și tot ei vor fi cei care vor ridica tarile in urma acestui război!
La acel moment erau foarte multe persoane care așteptau sa treacă vama către România sau Republica Moldova, de ordinul miilor.
‼️‼️ Suntem aproape de persoanele care vor sa părăsească teritoriul Ucrainei.
‼️‼️ Ne așteptăm colegii cu bine acasă și studenții sa ajungă sănătoși la familiilor lor.
‼️‼️‼️ Mai jos va lăsăm ca dovada câteva poze!
MULȚUMIM TUTROR CELOR IMPLICAȚI : Uat Comuna Ciorasti, Sportul Ciorăști, Martinescu Nicusor – Agrimprod SRL, SC PRESTĂRI SERVICII CIORASTI SRL.
‼️‼️‼️Acesta e doar începutul!

Uat Comuna Ciorăști

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: