Poșetă cu bani, găsită de fiul unui polițist

Din buletinul de presă al IPJ Vrancea

Educația începe în familie, iar părinții sunt cei care pun bazele celor mai importante valori care ne modelează personalitatea. Robert, un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Focșani, are toate șansele să devină un adult de succes!

În cursul nopții trecute, în timp ce se afla la o unitate de alimentație publică situată pe șoseaua de centură a municipiului Focșani,  Robert a observat o poșetă ce părea a fi uitată de cineva. Fără să stea pe gânduri, a luat-o și a dus-o direct la Poliția Municipiului Focșani.

La scurt timp, poliţiștii au identificat-o pe proprietara poșetei, fiind vorba de o româncă, originară din județul Suceava, care se deplasa către reședința sa din Grecia.

Aceasta a făcut cale întoarsă de la Giurgiu și s-a prezentat la sediul poliției municipale, unde colegul nostru, împreună cu tânărul model i-au restituit geanta, în care se aflau mai multe documente personale, precum și suma de 940 de euro.

Mulțumirile și aprecierile au fost pe măsură, având în vedere că doamna, pedagog de profesie, nu ar fi putut să treacă granița și să se întoarcă acasă, dacă nu și-ar fi recuperat bunurile.

Gestul tânărului, care ar trebui să fie unul normal pentru oricare dintre noi, este rezultatul exemplelor de corectitudine și educație oferite de tatăl său, polițist în cadrul Secției Rurale de Poliție Golești.

Mulțumim Robert, felicitări pentru exemplul dat și am fi bucuroși ca la vârsta maturității să faci parte din rândurile noastre, din Poliția Română!

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: