Polițiștii au depistat din nou nereguli în trafic, fiind înregistrate dosare penale

La data de 27 iulie a.c., ora 07.56, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat un bărbat, de 46 de ani,  din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85-Tișița, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27 iulie a.c., ora 05.58, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Suraia s-a produs un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism, din cauza consumului de alcool nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27 iulie a.c., ora 20.30, polițiștii adjudeni au depistat un bărbat, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii deși avea acest drept suspendat.

La data  de 28 iulie a.c., ora 02.54, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Tâmboești.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autorizația de circulație provizorie era expirată de la începutul lunii iulie a.c..

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: