Poliția Odobești a reținut un bărbat pentru scandal și agresiune

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Odobești au reţinut un bărbat din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii  din cadrul Poliției Orașului Odobești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 24 de ani, din Odobești, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 8 august a.c., în jurul orei 18.30, în Odobești, între două familii, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a avut loc un scandal.

Astfel,  bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi provocat scandal și ar fi agresat un bărbat, de 28 de ani, pe care l-ar fi lovit cu un obiect contondent. Totodată, bărbatul ar fi proferat amenințări față de acesta.

Persoanele implicate nu au necesitat transportul la spital.Ulterior, bărbatul de 28 de ani s-a prezentat la o unitate medicală, pentru investigații.

În cursul nopții, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, 9 august a.c., acesta va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Odobești, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: