Peste 182 de societăți comerciale au fost verificate în cadrul unor acțiuni care au vizat modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul virus, polițiștii, jandarmii, pompierii și polițiștii locali, împreună cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat activitățile desfășurate în zonele aglomerate din județul Vrancea și în mijloacele de transport în comun și au verificat modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul celor 25 acţiuni punctuale desfăşurate în această perioadă, au fost verificate 247 de locații, fiind vizate localuri de alimentaţie publică, cât şi gări,  pensiuni, terase, mijloace de transport în comun, cum ar fi autobuze și maxi-taxi.

Peste 2000 de persoane au fost legitimate în vederea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind verificate 380 mijloace de transport, din care 172 mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste  16 000 de lei.

Acțiunile în sistem integrat pentru protejarea sănătății cetățenilor vor continua și în perioada următoare.

 Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: