Persoane cercetate pentru consum și trafic de droguri

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Vrancea, au documentat activitatea a două persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc.

 Astfel, la data de 10 august a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri, în județul Galați.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2021, persoanele în cauză ar fi comercializat droguri de risc și mare risc (cannabis și comprimate MDMA), în județele Galați și Vrancea.

În urma unui flagrant delict, asupra celor două persoane, polițiștii au descoperit 10 grame de cannabis și 10 comprimate MDMA, destinate comercializării.

Ulterior, în urma a 4 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit 31 de grame de cannabis și mai multe telefoane mobile.

Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, față de cele două persoane, acestea fiind reținute, pentru 24 de ore.

În urma probatoriului administrat, ulterior, cei în cauză au fost prezentați magistraților Tribunalului Vrancea, care au admis propunerile de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc si de mare risc.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: