Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii vrâncen

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au oprit în trafic un autoturism care circula pe DN2 E85 în localitatea Garoafa, pe direcția Focșani-Tișița. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au identificat peste 100 de cutii conținând produse cosmetice, în mare parte parfumuri, ce aveau inscripții și însemne asemănătoare cu a unor mărci cunoscute.

Cei trei bărbați în vârstă de 21, 26, respectiv 28 de ani, din județele Botoșani Suceava și Iași care se aflau în autoturism, nu au putut prezenta documente de proveniența, produsele fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Recipientele cu parfumuri au fost indisponibilizate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii caracterului acestora.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: