O nouă ediție a Turneului Internațional de Judo – Memorialul „Aurel Câmpeanu”, la Focșani

 

Cristi Valentin Misăilă:
„Orașul nostru este astăzi gazda Turneului Internațional de Judo – Memorialul „Aurel Câmpeanu”, eveniment organizat în memoria marelui antrenor vrâncean care a descoperit și pregătit de-a lungul timpului unii dintre cei mai mari judoka ai Vrancei și României.
Competiția, susținută și de Primăria Focșani, adună la start sportivi de la cluburi de tradiție din România, Rep. Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia, Italia și Cuba, la categoriile U16 și U18, atât pentru băieți cât și pentru fete.
Am fost onorat să particip la deschiderea turneului și să cunosc o legendă a Judo-ului mondial, Idalys Ortiz, participantă la patru ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a și câștigat consecutiv patru medalii (aur în 2012, argint în 2016 și 2020, bronz în 2008). De asemenea, m-am bucurat de prezența antrenorului emerit, Lucian Grigoropol, fondatorul judoului vrâncean, în prezent antrenor în SUA, care a venit special la Focșani pentru a participa la acest turneu.
Și nu în ultimul rând, mi-a făcut plăcere să îl reîntâlnesc pe marele nostru campion mondial și european și cetățean de onoare al municipiului Focșani, Adrian Croitoru.
Felicitări organizatorilor, în special managerului Marius Ulmeteanu și mult succes participanțior!
Fie ca cei mai buni să câștige!”

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: