O femeie din comuna Păunești a făcut atac de panică, după ce și-a văzut locuința în flăcări

Acoperișul locuinței a ars din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Azi, 09 februarie, în jurul orei 06:50, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța izbucnirea unui incendiu la o locuință din comuna Păunești.

Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 2 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, la locul intervenției a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Păunești.

Datorită intervenției prompte a echipajelor de stingere, după 1 oră de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să salveze locuința. În urma evenimentului au ars 60 mp din acoperișul locuinței.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 86 de ani, care a suferit atac de panică. Cu toate că i-au fost explicate consecințele, persoana a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă care a provocat incendiul a fost: coș de fum neizolat termic față de materialele combustibile.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: