ACTUALIZARE: Minorul de 15 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor, a fost reținut astăzi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă | Minor decedat identificat în vegetația de pe malul unei bălți de pescuit din localitatea Oreavu

Actualizare: Minorul de 15 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor, a fost reținut astăzi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Actualizare 27.03: Din cercetările efectuate de către polițiștii, referitor la dispariția minorului din data data de 22 martie a.c, a rezultat faptul că acesta a avut o altercație cu un alt minor, în vîârstă de 15 ani, fapt pentru care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.


Știrea inițială: Din primele informații de la fata locului, se pare ca minorul s-a înecat. Urmează sa se stabilească cu exactitate împrejurările decesului după efectuarea autopsiei.

În urma examinării sumare a cadavrului, acesta nu prezintă urme vizibile de violență. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: