„Maratonul vaccinării” începe azi la Focșani

în perioada 29 aprilie – 1 mai va avea loc, la Focșani, „maratonul vaccinării”, o campanie în cadrul căreia cetățenii se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul sau pașaportul, în cazul persoanelor din străinătate.

Vaccinarea va avea loc într-un cort amplasat în proximitatea centrului comercial „Focșani Mall” de către Direcția de Sănătate Publică Vrancea, cu sprijinul autorităților județene și reprezentanții centrului. Reprezentanții DSP Vrancea au arătat că programul campaniei se va desfășura astfel: joi – 29 aprilie și vineri – 30 aprilie, între orele 10.00 – 18.00, sâmbătă – 1 mai, între orele 10.00 – 14.00. 

Centrul de vaccinare va facilita imunizarea persoanelor care nu au reușit să se programeze pe platformă sau să se deplaseze la unul din centrele fixe de vaccinare din județ. Vaccinul administrat este cel produs de firma Pfizer Biontech.

Personalul de vaccinare, compus din medici, asistenți și registratori, va fi asigurat de DSP Vrancea, în colaborare cu centrul de vaccinare de la Suraia”, arată DSP Vrancea.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: