La Popești și Tîmboești au început lucrările pentru extinderea sistemului de apă și canalizare

Locuitorii din comunele Popești și Tîmboești vor beneficia de servicii de apă și canalizare la standarde europene, după ce în aceste localități s-a dat startul lucrărilor din cadrul proiectului regional ”Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, Județul Vrancea – etapa a II-a”.

La Popești au început lucrările la sistemul de apă, respectiv extinderea rețelelor de distribuție în lungime de 7.228 metri. De asemenea, la sistemul de canalizare vor fi realizate lucrări de extindere a rețelei în lungime de 8.019 metri.

În comuna Tîmboești vor fi efectuate lucrări pentru extinderea reţelei de canalizare în lungime de 5.232 metri, vor fi extinse 2 staţii de pompare ape uzate și vor fi prelungite conductele de refulare pe o lungime de 283 metri.

Aceste lucrări, în valoare de aproximativ 3,7 milioane de euro (Popești) și respectiv 1,3 milioane euro ( Tîmboești) fac parte din contractul de lucrări ”VN-CL-07 Rețele apă și canalizare în gruparea Gugești”, antreprenorul general al lucrărilor fiind Asocierea LUDWIG PFEIFFER S.R.L– LUDWIG PFEIFFER HOCH-UND TIEFBAU GmbH &Co KG.                 

Perioada de execuție a lucrărilor este de 30 luni + 36 luni perioada de garanție.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: