Jandarmii vrânceni sunt prezenți la mănăstirile Dălhăuți și Trotușanu

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea asigură astăzi 07 mai a.c. , ordinea şi siguranţa publică la Mănăstirile Trotușanu și Dălhăuți unde au loc slujbe religioase cu ocazia sărbătorii religioase ,,Izvorul Tămăduirii”.

În perioada 09 mai – 10 mai a.c. jandarmii vrânceni vor asigura măsurile de ordine publică în zona cimitirului din Mărășești unde se va desfășura o slujbă religioasă cu ocazia sărbătorii ,, Paștele Blajinilor”. Duminică , jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la Monumentul Independenței din Municipiul Focșani unde se va desfășura un ceremonial militar cu ocazia Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial și Zilei Uniunii Europene.

Jandarmii montani sunt prezenți în localitățile Tulnici, Lepșa, Soveja și pe traseele turistice pentru îndrumarea, informarea și acordarea de asistență turiștilor și persoanelor aflate în dificultate în zona montană, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Jandarmeria Vrancea, cu siguranță pentru fiecare!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: