Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii vrânceni

Din buletinul de presă al IPJ Vrancea

 

La data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani  au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Focșani, fără a deține permis de conducere.

 

În cursul nopții de vineri, 20 august a.c., ora 23:50, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Ruget, fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

La data de 21 august a.c., ora 01:30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Focșani au depistat un tânăr, de 24 ani, din comuna Nistorești, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (autoturism și remorca) pe o strada din municipiul Focșani, fără a deține permis de conducere corespunzător.

 

Sâmbătă seara, ora 20:29, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani  au oprit în trafic un bărbat, de 67 ani, din municipiul, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 204D, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

La data de 22 august a.c., ora 09:04, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vrancei, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ieri, 22 august a.c., ora 23:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit în trafic un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea pe bulevardul Gării, un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cursul nopții de duminică, la ora 00:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat de 35  de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele de mai sus, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: