Incident la o secție de votare din municipiul Focșani. Bărbat amendat

Un bărbat, din municipiul Focșani, a sesizat prin apel 112 faptul că s-a prezentat la o secție de votare din municipiul Focșani pentru a vota, iar cu aceasta ocazie i s-ar fi împiedicat dreptul de a vota de către reprezentanții secției de votare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cel în cauză are domiciliul pe raza mun. Focșani însă s-a prezentat pentru a vota la altă secție de votare decât cea la care este arondat, solicitând să voteze pe lista suplimentară, fapt ce contravine prevederilor legale în vigoare.
Persoana în cauză a fost îndrumată să se prezinte la secția de votare unde este arondat pentru a își exercita dreptul de vot. Bărbatul a declarat faptul că nu a cunoscut prevederile legale și a apelat în mod nejustificat SNUAU 112, fapt pentru care a fost sancționat cu „avertisment”, conform O.U.G. nr. 34/2008 și îndrumat să voteze la secția la care este arondat.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More