Incendiu provocat de un coș de fum deteriorat la o locuință din comuna Gugești

Joi, 04 februarie a.c., în jurul orei 21:50, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța izbucnirea unui incendiu la o locuință din comuna Gugești.

Spre locul indicat s-au deplasat în cel mai scurt timp 3 echipaje de la Detașamentul de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, în sprijinul pompierilor militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Gugești.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la acoperișul locuinței.

Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ 2 ore de luptă cu flăcările.

În urma evenimentului au ars: acoperișul locuinței, construit din lemn și învelitoare din tablă, în suprafață de circa 200 mp, mobilier și articole de îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neizolat termic față de materialele combustibile.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: