Incendiu provocat de o butelie în comuna Vârteșcoiu

O butelie montată necorespunzător la un aparat de gătit a provocat astăzi un incendiu la o gospodărie din comuna Vârteșcoiu. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” arată că evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 14:45.

Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 2 echipaje din Detașamentului de Pompieri Focșani. Pentru gestionarea situației de urgență eficient, au acționat în cooperare și pompierii voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești, care au intervenit cu o autospecială de stingere, și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vârteșcoiu. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o bucătărie de vară și la acoperișul locuinței.

Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, fără a fi înregistrate victime sau persoane rănite. Totodată, datorită intervenției prompte au fost salvate bunurile aflate în locuință. În urma evenimentului a ars anexa în care funcționa bucătăria de vară, în suprafață de 30 mp și circa 70 mp din acoperișul locuinței.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: