Gest umanitar, în prag de nou an școlar, al polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară

 

Cu durere în suflet, dar și cu dorința de a fi solidari și de a ajuta cât de puțin o familie greu încercată în aceste momente, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat astăzi, 2 septembrie, în comuna Broșteni, încărcați cu rechizite, produse de igienă și îmbrăcăminte.

Având în vedere că noul an școlar va începe în curând și că toate familiile își pregătesc copiii, cumpărându-le rechizite și hăinuțe, ne-am gândit ca anul acesta să preluăm noi această sarcină: de a îi “echipa” pe Andreea, Daria și David pentru școală, respectiv grădiniță.

Tatăl celor trei copii a decedat recent într-un accident rutier în afara țării, iar în urma acestuia au rămas membrii familiei, cei pentru a căror grijă s-a frământat mereu, iubindu-i nespus şi cărora le-a dăruit tot ce a avut mai de preț, valorile în care credea şi numele său.

Colectivul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea este alături de familia îndurerată, căreia îi transmite sincere condoleanţe şi puterea de a trece peste această grea încercare.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: