Fermierii vrânceni au depus aproape 18 mii cereri unice de plată la APIA

Fermierii vrânceni au depus 17.761 cereri unice de plată pentru subvențiile europene în cadrul campaniei din anul 2021.

O informare a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vrancea arată că aceste cereri au fost depuse în perioada 1 martie – 10 mai, pentru o suprafață de 105.908 hectare. La nivel național, pentru aceeași perioadă, au fost depuse 694.309 cereri, pentru o suprafață de 6.435.962 hectare. Campania de primire a cererilor unice de plată se va încheia la data de 17 mai 2021.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată în anul 2021 că au mai rămas doar câteva zile până la finalizarea Campaniei de primire a cererilor unice de plată.

Pentru că siguranța în contextul pandemiei Covid 19 este foarte importantă pentru noi, fermierii depun cererea prin mijloace electronice fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşti. APIA este alături de fermieri pe tot parcursul Campaniei și acordă tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene și de la bugetul de stat”, au precizat reprezentanții APIA Vrancea.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: