Femeie de 55 de ani din Movilița, dispărută dar găsită la scurt timp de polițiști

 

Polițiștii Secției 10 Poliției Rurală Panciu au efectuat verificări în cazul unei femei dispărute de la domiciliu, acesta fiind găsită și predată familiei în siguranță.

Astăzi, 19 august a.c., ora 08:30, polițiștii vrânceni au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Movilița, despre faptul că mama sa, în vârstă de 55 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, ar fi plecat de la domiciliu, fără a mai reveni.

Imediat, au fost constituite echipe mixte formate din polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și ai Poliției Locale Movilița pentru a începe activitățile de căutare atât în proximitatea locuinței persoanei dispărute, cât și pe raza localității.

În urma verificărilor efectuate, după aproximativ 2 ore, polițiștii au identificat persoana în cauză, aceasta fiind găsită la o stână din apropierea pârăului Zăbrăuți, la aproximativ 3 km de domiciliu.

 

De asemenenea, s-a stabilit faptul că pe perioada dispariției femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: