Elevii din Focșani revin la școală

Toate unitățile de învățământ din Municipiul Focșani vor trece în scenariul verde începând de luni, conform Hotărârii CJSU nr.100/14.05.2021.

Acest scenariu presupune prezența fizică a elevilor la școală. Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Vrancea se mențin în continuare măsurile esențiale pentru prevenirea/limitarea pe cât posibil a îmbolnăvirii. Astfel vor fi respectate următoarele norme de protecție:Igienă riguroasă a mâinilor;Măsuri ferme de curățenie și dezinfecție în unitatea de învățământ;Purtarea măștii de protecție în incinta unității școlare, aceasta nefiind obligatorie în curtea școlilor cu condiția respectării de către unitățile școlare a orarului și pauzelor decalate.

„Astfel, școlile din Municipiul Focșani se vor alinia celor 385 de unități de învățământ aflate în scenariul verde(1). În județul Vrancea, la data prezentă, din totalul de 453 unități de învățământ, în scenariul galben(2) vor funcționa doar 68 unități de învățământ”, precizează reprezentanții Prefecturii Vrancea.

Secțiunea pentru atașamente
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: