Dragi vrânceni, vă invităm să vă creaţi cont online la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”

Dragi utilizatori ai serviciilor Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, vă comunicăm faptul că aveţi posibilitatea de a beneficia de cont gratuit de utilizator on-line. Datorită acestuia, puteţi consulta, în orice moment, de pe orice dispozitiv, istoricul şi situaţia prezentă a împrumuturilor dumneavoastră, puteţi realiza prelungiri şi rezervări de carte pentru acele titluri deja împrumutate, precum şi, dacă doriţi, recenzii la cărţile lecturate.

Contul on-line poate fi creat de orice utilizator al serviciilor bibliotecii noastre. Dacă nu sunteţi deja utilizator, puteţi deveni înscriindu-vă la Bibliotecă în baza cărţii de identitate.

Modalitatea de creare a contului:

Comunicaţi adresa dumneavoastră de email la adresa bibliotecii cititori@bjvrancea.ro sau la numărul de telefon 0237.214562 şi solicitaţi crearea contului personal online. Veţi primi un nume de cititor şi o parolă – selectate de către programul de bibliotecă TinREAD – necesare creării contului. Crearea acestuia se va realiza accesând linkul http://82.208.170.9:8080/opac, secţiunea Intră în cont.

Vă informăm că site-ul Bibliotecii –  www.bjvrancea.ro  – găzduieşte catalogul online, care poate fi accesat de către orice persoană, fără condiţia de a fi utilizator al serviciilor de bibliotecă puse la dispoziţie de către instituţia noastră.

Vă dorim lecturi pe gustul dumneavoastră şi vă aşteptăm la Bibliotecă!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: