Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 24.05.2020, ora 11.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără să dețină de permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 24.05.2020, în jurul orei 17.00, în comuna Tâmboești, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comună, conducând un moped neînmatriculat/neînregistrat în circulație. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu  poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 24.05.2020, ora 17.12, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe str. Surăii, din mun. Focșani, s-a produs un accident rutier, soldat cu avarierea a trei autoturisme.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce se afla la volanul unui autoturism, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Vânători, nu a păstrat distanța de siguranță față de un autoturism care se afla oprit pe partea carosabilă, a intrat în coliziune față-spate cu acesta și, în urma impactului, a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

A rezultat astfel avarierea celor trei autoturisme. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 24.05.2020, ora 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe      B-dul. Unirii, a intrat în coliziune cu un autoturism din fața sa. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: