Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 20.05.2020, ora 11.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au depistat pe raza comunei un tânăr, în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20.05.2020, ora 12.01, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Brăilei, din mun. Focșani, s-a produs un accident rutier.

În urma cercetării efectuate la fața locului s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din jud. Brăila, a acroșat un minor, în vârstă de 14 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, în fugă.

A rezultat rănirea ușoară a pietonului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 20.05.2020, ora 16.52, Poliția Mun. Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din mun. Focșani, cu privire la faptul că a produs un accident rutier raza municipiului.

În urma cercetării efectuate la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 16.45, femeia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi, a acroşat un pieton, în vârstă de 65 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

A rezultat rănirea ușoară a femeii în vârstă de 65 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 20.05.2020, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Panciu, a fost implicat într-o tamponare, în timp ce conducea pe raza orașului un autoturism.

Conducătorul auto a fost identificat de către polițiști, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: