Dosare penale întocmite șoferilor sub influența alcoolului

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Astfel, în cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic un autoturism care circula pe Bulevardul București și era condus de un bărbat, de 45 de ani, din județul Buzău.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,69 mg/L alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date ale Poliției Române a reieșit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

Cercetările continuă în cauză, în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub inflluența băuturilor alcoolice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere

Tot în cursul nopții trecute, în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, pe Bulevardul București, un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Focșani iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,27 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: