Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 12 iunie a.c., ora 23.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, din comuna Tâmboiești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 169, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 iunie a.c., ora 20.00, polițiștii din cadrul  Poliției Municipiului Adjud au depistat pe DJ 204 F, pe raza comunei Boghești, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 iunie a.c., ora 02.40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat de 56 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism pe DC 184 Coroteni, având o concentrație alcoolică de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 iunie a.c., ora 1.26, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Popești, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 iunie a.c., ora 17.46, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2 E 85 Pufești cu viteza de 118 km/h în limitare 60 km/h.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscop, aparatul indicând o concentrație de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto. Întrucât acesta figura în izolare la domiciliu din data de 02 iunie a.c., s-a procedat la înștiințarea Direcției de Sănătate Publică, în vederea luării măsurilor legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 iunie a.c., ora 01.37, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, având o concentrație de  de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii  alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: