Cristi Valentin Misăilă: Joi, 31 martie 2022, am răspuns invitației doamnei Andreea Nițu, Directorul Grădiniței cu Program Prelungit Nr 13 Focșani, de a participa la acțiunea „Plantăm fapte bune în România”

✅Împreună cu reprezentanții Asociației EcoAssist, cei ai Ocolului Silvic Focșani, cadrele didactice și mai ales cu frumoșii copii de aici, ne-am pus pe treabă și am plantat în curtea grădiniței mai mulți copăcei de diferite soiuri.
✅Bucuria a fost a tuturor copiilor, care au ținut să dea fiecare câte o mână de ajutor, dar nu înainte de a-i cânta cu toții La Mulți Ani! micuței Cătălina, sărbătorita zilei.
🔝În perioada imediat următoare vom semna și contractul de finanțare pentru reabilitarea TOTALĂ a grădiniței, astfel încât să asigurăm condiții moderne și costuri de întreținere reduse pentru cei care muncesc sau învață și se joacă aici.
👏Felicitări tuturor celor care au făcut posibilă această acțiune și succes în continuare întregului colectiv de la Grădinița cu Program Prelungit Nr 13 Focșani.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: