Cristi Valentin Misăilă: „Anul școlar 2022-2023 să fie unul plin de realizari pentru toți elevii din Municipiul Focșani!”

 

 

✅Fie ca anul școlar 2022-2023 să aducă elevilor rezultate deosebite la învățătură spre multumirea si bucuria tuturor❗️
✅Mult succes❗️
✅În calitate de Primar, m-am preocupat ca școlile să fie pregătite, în așa fel încât elevii să vină cu drag la ore❗️
✅Focșaniul este centrul educațional al Județului Vrancea, locul unde învață elevi din toate comunele limitrofe, în ciclul primar și gimnazial, și, din clasa a IX-a, elevi din mai toate comunele județului❗️
✅Am fost mereu preocupat de asigurarea celor mai bune condiții în școlile din Focșani și sunt bucuros că o parte din proiectele Primăriei Municipiului Focșani s-au materializat.
✅Este al doilea an în care elevii de la Școala ”Duiliu Zamfirescu” și de la Școala ”Ion Basgan” învață în sedii complet reabilitate și utilate.
✅Din ianuarie 2022 și elevii de la Liceul de Arte ”Gh. Tattarescu” învață într-un sediu nou, de altfel singurul liceu ridicat de la zero după 1989.
✅La Școala ”Anghel Saligny” elevii vor păși și ei în clase reabilitate, la fel și elevii de la Liceul Economic ”Mihail Kogălniceanu”.
✅Și preșcolarii de la Grădinița 18 se bucură de un sediu nou❗️La fel se va întâmpla în anul școlar 2023-2024 și cu prescolarii de la Grădinița 16 care anul acesta vor învăța într-un alt sediu.
✅Știu că mulți dintre părinți sunt nemulțumiți și îmi cer scuze pentru disconfort, dar la fel de bine știu că pentru ca toți copiii să se bucure de un sediu nou, reabilitat cu fonduri europene, trebuie să facem și un pic de deranj❗️
✅De altfel, în această vară am lucrat în mai multe zone unde am realizat locuri de joacă pentru copii.
✅Până în prezent am dat în folosință nouă locuri de joacă și urmează ca până la finele lunii octombrie să finalizăm toate cele 14 locuri de joacă noi, pe care le-am construit în Municipiul Focșani într-un an de zile❗️
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: