Copiii din Bolotești au primit daruri din partea jandarmilor vrânceni

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au demarat, cu ocazia ,,Zilei Internaționale a Copilului”, campania internă ,,De 1 Iunie, alături de copii”, inițiată pentru sprijinirea copiilor și adolescenților fără posibilități materiale , din comuna Bolotești, alăturându-se astfel campaniei inițiată de părintele Marian Tudor, preot paroh în satul Găgești și vicepreședintele Asociației ,,Sf. Sofia”.

Astăzi au fost distribuite cadourile, constând în jucării, înghețată, dulciuri, fructe, alimente de bază, produse de igienă personală, dar și pliante în scopul informării şi educării adolescenților cu privire la consecințele adoptării unui comportament antisocial, cunoaşterea şi promovarea drepturilor în cazul în care sunt victime ale unui astfel de comportament.

Mulțumim atât colegilor, cât și prietenilor, care au contribuit la strângerea unei importante cantități de alimente, atât de necesară copiilor sprijiniți de Asociația ,,Sf. Sofia”. Cu această ocazie, jandarmii vrânceni urează LA MULȚI ANI tuturor copiilor.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: