Continuă activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, în cadrul acestor acțiuni au fost derulate activități de verificare atât în mediul urban cât și rural, fiind verificate 1586 de persoane și controlate peste 150 de societăți comerciale.

Au fost aplicate 184 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 14750 de lei.

În trafic, au fost verificate peste 115 mijloace de transport persoane.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise.

Recomandăm tuturor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: