Continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție în județul Vrancea

În ultimele 24 de ore, acțiunile întreprinse la nivel județean pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile privind limitarea răspândirii virusului COVID-19 au fost intensificate, având ca rezultat legitimarea  a peste 1000 de persoane, verificarea a 127 societăți comerciale și operatori economici, 19 operatori transport persoane, 60 mijloace de transport în comun  și 122 obiective de interes.

În urma verificărilor, au fost aplicate 186 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6500 lei. Cele mai multe abateri constatate au fost nerespectarea măsurilor de protecție individuală, fiind aplicate 178 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4500 lei.

În acțiunile de control desfășurate în cursul zilei de ieri, 20.01.2021, au fost angrenați peste 300 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, precum și reprezentanți ai A.N.P.C., D.S.V.S.A şi I.T.M. Vrancea.

Amintim că respectarea măsurilor de protecție sanitară de către persoanele fizice și operatorii economici este esențială pentru limitarea evoluției îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Rămân valabile recomandările privind purtarea corectă a măștii de protecție și igiena corespunzătoare a mâinilor, păstrarea distanței față de alte persoane, evitarea zonelor aglomerate și a călătoriilor cu mijloace de transport în comun aglomerate.

 

 

 

 

Le mulțumim tuturor celor care respectă măsurile dispuse de autorități, înțelegând că scopul acestora și al acțiunilor de control este limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: