Consiliul Județean Vrancea – Comunicat de presă

Managerul interimar al Spitalului Județean supărat că se reabilitează Secția TBC !

După ce nu a fost în stare sa pună în funcțiune timp de jumătate de an aparatul Real Time PCR achiziționat de CJ pentru testarea pacienților împotriva COVID-19, managerul Codruța Neagu acuză Uniunea Europeană că spală fondurile nerambursabile prin Consiliul Județean Vrancea.

Fiindcă și-a terminat argumentele cu care s-a pus contră predării clădirii Secției TBC, Codruța Neagu, verișoara prefectului Berbece, se dă supărată foc pentu că nu mai poate servi din calitatea de manager interesul partidului care a pus-o în funcție.

Luni de zile a ținut pe loc proiectul de reabilitare, până când autoritatea de management i-a dat un ultimatum întrucât fondurile nerambursabile sunt în pericol de a fi pierdute.

Realizând că riscă să plătească Consiliului Județean un prejudiciu de aproximativ 7,9 milioane de lei, doamna manager Codruța a binevoit într-un sfârșit să elibereze spațiul, nu înainte de a apostrofa reprezentații autorității județene, că proiectul cu fonduri externe nerambursabile finanțaț prin Uniunea Europeană este defapt o spoială.

Lipsa de înțelegere manifestată de doamna manager nu este numai lipsită de rațiune, dar ia forma unui abuz împotriva sănătății cetățenilor județului Vrancea.

Consiliul Județean Vrancea

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: