Consiliul de Administrație a numit un director interimar la SC Administrația Piețelor Focșani SA

Luni, 11 ianuarie 2021, a avut loc Consiliul de Administrație al SC Administrația Piețelor Focșani SA, pe ordinea de zi aflându-se mai multe puncte, printre care și ”Stabilirea unui director interimar al SC Administrația Piețelor Focșani SA”.

În urma votului membrilor Consiliului de Administrație, a fost stabilit noul director interimar în persoana domnului Vladimir Dușinschi.

Vladimir Dușinschi are 33 ani, este licențiat în drept, sociologie și relații internaționale și a activat o lungă perioadă de timp în zona de comerț, fiind manager SC Mavecom SRL Focșani. ”Este un tânăr serios cu experiență în ceea ce privește comerțul. Așteptările tuturor de la Administrația Piețelor Focșani sunt mari. Focșănenii își doresc un comerț cât mai civilizat și modern în Piața Moldovei. Un comerț în care atât producătorul/comerciantul cât și cumpărătorul să fie respectați. Este o provocare și am încredere că Vladimir Dușinschi va putea mișca lucrurile în această direcție.

Consiliul de Administrație al SC Administrația Piețelor Focșani SA a luat “o decizie înțeleaptă”, spune Primarul Cristi Valentin Misăilă.

Postul de director al SC Administrația Piețelor Focșani SA a fost vacantat la începutul acestui an, ca urmare a demisiei Claudiei Ionescu.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: