Concurs de desene pentru copii „Orașul meu, orașul tău”

Anunț de la Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu"

„Orașul meu, orașul tău”

PARTENERIAT EDUCATIONAL cu Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită, în perioada 1 noiembrie – 1 decembrie 2021, să participaţi la concursul de eseuri și desene „Orașul meu, orașul tău”.

Tema concursului o reprezintă promovarea valorilor locale prin ochii copiilor noștri. Sub formă de eseu sau desen, aceștia vor prezenta obiective sau locuri care le sunt dragi și cu care se mândresc din orașul Focșani.

Concursul se adresează copiilor preșcolari și din ciclul primar, cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani. Aceștia vor participa la concurs sub îndrumarea părinților sau  a cadrelor didactice.

Lucrările se pot trimite online pe adresa relații_publice@bjvrancea.ro sau se pot aduce la Centrul de Formare din cadrul Sălii de Lectură a Bibliotecii, strada Maior Gheorghe Sava nr. 4.

Concursul se va finaliza în luna decembrie cu premierea celor mai bune lucrări, în urma jurizării, la secţiunile:

  • Compuneri;
  • Desene;
  • Premiul de originalitate.

Ne dorim să descoperim frumusețile și simbolurile orașului Focșani prin ochii celor mai sinceri ambasadori, copiii noștri.

Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de facebook a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea- https://www.facebook.com/bjvrancea și pe site-ul https://bjvrancea.ro

Relații suplimentare la numărul de telefon : 0237/231161- bibliotecar Diana Rădună.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: