Comunicat de presă – PSD Vrancea

PNL a pus stăpânire pe Biroul Electoral Județean!

 Grindă și compania de circari galbeni, nu vă mai purtați ca niște vătafi pe moșie la Biroul Electoral Județean!

Cât de mult tupeu și cât de puțină minte să aveți ca să faceți plângere la BEJ împotriva candidatului Marian Oprișan pentru simplul fapt că și-a exprimat intenția să viziteze sediul BEJ? Este interzis ca alte persoane, cu excepția celor autorizate de PNL să intre în camera unde funcționează BEJ? Probabil confundați această autoritate cu sediul de partid sau cu căsoaia de 900 mp unde a greșit constructorul o grindă și în care – cu aroganța, răutatea și prostia care vă caracterizează, aveți pretenția ca nimeni să nu intre.

Băieți care visați la scaunul de președinte al Consiliului Județean, până reușiți să înțelegeți pe ce lume vă aflați, mai întâi luați și citiți puțin înainte să formulați plângeri de-a dreptul absurde și ridicole:

  1. Orice cetățean al județului Vrancea se poate adresa Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Vrancea, cu atât mai îndreptățit fiind Marian Oprișan, candidat la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.
  2. BEJ funcționează într-o încăpere din sediul administrativ al Consiliului Județean, iar în calitate de gazdă, președintele CJ și-a exprimat intenția doar să îi salute pe membrii biroului.
  3. Marian Oprișan nici măcar nu a călcat în sediul BEJ, deci vă cam place să inventați lucruri.

În locul vostru, aș ține gura închisă toată campania, pentru că spuneți numai tâmpenii și mințiți de îngheață apele!

Pentru că sunt inacceptabile aceste derapaje cu accente totalitariste, vă anunțăm pe această cale că vom face plângeri penale pentru abuz în serviciu și abuz de putere pe numele prefectului Berbece, a reprezentantului PNL în cadrul BEJ, precum și a tuturor funcționarilor care au furnizat informații confidențiale din cadrul BEJ, la care ceilalți membri ai Biroului nu au avut acces.

Terminați cu atacurile murdare, pentru că oamenii nu mai înghit fumigenele voastre, prin care vreți să ascundeți adevărul: NU ați făcut nimic pentru vrânceni!

Realizările concrete, reale, de care beneficiază locuitorii județului Vrancea, le puteți consulta, pentru inspirație, într-un volum de 200 de pagini cu tot ce a făcut Marian Oprișan și echipa PSD în acești patru ani. Și care va continua să muncească pentru vrânceni!

Biroul de Presă al PSD Vrancea

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: