Cinci autospeciale noi pentru IPJ Vrancea

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a recepţionat astăzi, 28 iulie, un lot de 5 autospeciale noi, care vor fi repartizate structurii de ordine publică din mediul urban, contribuind astfel la îmbunătăţirea capacităţii de răspuns, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a recepționat, astăzi, un lot de 5 autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică, respectiv: Poliția Municipiului Focșani, Poliția Municipiului Adjud, Poliția Orașului Mărășești, Poliția Orașului Odobești și Poliția Orașului Panciu.

Toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor şi sunt colantate după o grafică nouă.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate sporită.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: