Ce spun meteorologii despre vremea din această săptămână

Meteorologii anunță că în săptămâna care începe luni 13 ianuarie vremea va fi mai caldă decât este normalul pentru această perioadă a anului. Ninsorile se lasă așteptate, iar temperaturile urcă spre 10 grade Celsius.

LUNI, în zonele joase, local vor persista norii joși și ceață, izolat poate fi burniță sau fulguială. La deal și la munte, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 10 grade.

În București, cerul va fi variabil, cu 7-8 grade la amiază, anunță meteorologii Realitatea Plus.

La munte, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin în masivele sudice şi estice, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

MARTI, în zonele joase de relief, local vor fi nori josi și ceața ce pot persista pe arii restrânse, iar în restul țării cerul va fi variabil.

Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale ale acestei date în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade la Miercurea Ciuc și 8 grade la Drobeta Turnu Severin.

În Capitală, în prima parte a zilei vor fi norii josi și ceață, iar după-amiază cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata -4…-2 grade și la amiază, 5-6 grade.

MIERCURI, la deal și la munte, cerul va fi variabil, iar în zonele joase de relief, cu precădere din sudul și estul țării vor fi nori josi și ceața ce pot persista și izolat vor fi condiții de burniță sau fulguială. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime, pozitive in toata tara, cu cele mai mari valori în Câmpia de Vest: 9 grade la Oradea, 10 grade la Timișoara.

În Bucureşti, în cea mai mare parte a zilei vor fi nori josi și ceața sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Dimineata, in jur de -2 grade si la amiaza, 3…4 grade. 
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: