Casa de Cultură „C.C. Giurescu” din Odobești a lansat astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, proiectul „Ascultă o carte!”

Casa de Cultură „C.C. Giurescu” din Odobești a lansat astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, proiectul „Ascultă o carte!”.

La eveniment au participat invitați din partea autorităților locale și instituțiilor de cultură județene: Florentin Cristea – viceprimarul orașului Odobești, Oana Raluca Boian – directorul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu”,  Nausica Mircea – directorul Centrului Cultural Vrancea, Nelu Taman – directorul Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești și iubitori ai lecturii.

Proiectul presupune înregistrarea de cărți în format audio, care pot fi ascultate online pe site-ul Casei de Cultură Odobeşti (culturaodobesti.ro [1]), în mod gratuit. Cu talent și căldură, au dat voce cărților voluntarii Laura Breană,  Dan Bajenaru, Carmen Staicu și Aurelian Ivan.

„Este un proiect de suflet, pe care l-am inițiat și pus în practică alături de o echipă inimoasă și implicată. Aceste cărți vor bucura în egală măsură mintea și sufletul copiilor, tinerilor și vârstnicilor. Susțin digitalizarea bibliotecii, scoaterea la lumină a cărților și atragerea spre lectură a tinerilor. Îi invităm la Casa de Cultură din Odobești pe toți cei care doresc să citească și să înregistreze un AudioBook”,  a declarat directorul Casei de Cultură Odobeşti, Daniel Gîrleanu.

Instituția de cultură odobeșteană este singura din județ care înregistrează cărți audio și le distribuie gratuit spre ascultare. Pe site-ul Casei de Cultură sunt disponibile în acest moment 20 de AudioBook-uri.

Casa de Cultură „C. C. Giurescu” Odobești

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: