CARAVANA CFMOTO VA FI PREZENTĂ LA FOCȘANI PE 2-3 IULIE 2022!

    Cu ocazia Zilelor Municipiului Focșani, Primăria Municipiului Focșani în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea organizează în Piața Unirii din Focșani o Expoziție Auto-Moto. În cadrul acesteia, vreme de două zile, pe 2 și 3 iulie, pasionații de motociclism vor putea admira și testa modelele de ultimă generație din gama de motociclete CFMOTO.
LOCAȚIE – Piața Unirii Focșani
TIRUL CFMOTO vine încărcat cu distracție pe două roți! Toate motocicletele CFMOTO dispun de 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧ț𝐢𝐞 𝟓 𝐚𝐧𝐢.
👉🏻 În plus, amatorii de riding pe două roți care optează pentru unul dintre modelele fabricate de constructorul chinez pot beneficia de promoția avantaj client 10% și rate convenabile sau de promoția cu 0% dobândă.
👉🏻 De asemenea, cei care aleg să achiziționeze un model CFMOTO pot primi gratis cardul de membru cu 20% reducere pentru cumpararea de echipamente de protecție.
Motociclete pe care le poți testa în cadrul acestui RIDE TEST⬇
⭐ CFMOTO 800MT (în varianta Sport și Touring)
⭐ CFMOTO 700CL-X
⭐ CFMOTO 650GT
⭐ CFMOTO 650MT
⭐ CFMOTO 650NK
⭐ CFMOTO 300NK
⭐ CFMOTO 300SR.
    Detalii la telefon 👉🏻 0731 288 766
    Poți alege motocicleta CFMOTO preferată dintr-o paletă diversificată, fie că ești începător, fie că ești deja un rider experimentat. Pentru posesorii categoriei A2 și piloții novici, sunt disponibile modelele 300SR (Sport Racing) și 300NK, ambele disponibile în cadrul Programului 𝐑𝐚𝐛𝐥𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐.
👀 Mai puteți admira și testa în cadrul Caravanei modelele de cilindree mai mare:
– 𝟔𝟓𝟎𝐍𝐊: un streetbike modern și cu look agresiv, potrivit pentru deplasarea de zi cu zi prin oraș;
– 𝟔𝟓𝟎𝐌𝐓 si 𝟖𝟎𝟎𝐌𝐓, două modele cu valențe touring care vă propun să dați startul aventurilor pe două roți pe distanțe mari;
– 𝟕𝟎𝟎𝐂𝐋-𝐗, o motocicletă cu stil cafe-racer care promite să impresioneze la fiecare ieșire. Eligibilă pentru achiziționare prin Programul Rabla.
    Toate modelele CFMOTO sunt competitive, ca dovadă designul modern, dotările cuprinzătoare și atributele tehnice înalte la nivel de motorizare, frâne și suspensii.

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: