Brăileni reținuți de Poliția Nănești pentru furt de cabluri aeriene la Mihălceni, comuna Ciorăști

Din buletinul de presă al IPJ Vrancea

Patru bărbați din județul Brăila au fost reținuți de polițiști, fiind cercetați pentru furt de cablu de la o rețea de comunicații. Prejudiciul este de aproape 14.000 de lei.

Marți, 4 ianuarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au luat măsura reținerii față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 44 de ani, toți din comuna Vădeni, județul Brăila, care sunt bănuiți de săvârșirea unor furturi de cablu de la o rețea de comunicații, de pe raza localității Mihălceni, comuna Ciorăști.

În dimineața zilei de 4 ianuarie, în jurul orei 06.30, polițiștii i-au identificat în flagrant imediat după săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că cei în cauză s-ar fi deplasat cu o autoutilitară pe raza satului Mihălceni, de unde ar fi sustras cabluri din rețeaua aeriană, în valoare de circa 14000 de lei.

La scurt timp, bărbaţii au fost interceptaţi de către poliţişti, iar urmare a controlului efectuat, în autoutilitară, au fost identificate bunurile care ar fi fost sustrase, precum şi mai multe instrumente, posibil folosite la comiterea faptei.

În urma administrării probatoriului, la aceeaşi dată, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar astăzi, vor fi prezentați magistraților cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: