Bilanțul activităților în sistem integrat din ultimele 24 de ore

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii vrânceni, în colaborare cu reprezentanți din cadrul I.J.J., I.S.U., D.S.P și I.T.M. Vrancea au continuat acțiunile în sistem integrat, în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Toate entitățile implicate au acționat pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică şi verificarea respectării normelor legale aplicabile cu ocazia prelungirii stării de alertă, de către organizatorii de evenimente private, cum ar fi nunți, botezuri, mese festive etc., în saloanele, restaurantele, barurile, cafenelele, precum și sălile de evenimente de pe raza județului Vrancea.

Astfel, în cursul nopții de sâmbătă/duminică, în cadrul unei acțiuni organizate de Poliția Municipiului Focșani au fost instituite filtre rutiere în intervalul 21.00-22.00 iar ulterior, în intervalul 23.00-
03.00, au fost verificați aproximativ 30 de operatori economici din domeniul HORECA.

67 de persoane care nu respectau restricțiile de circulație dispuse de autorități între orele 20.00-05.00 au fost identificate, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 3000 lei dar și avertismente.

Totodată, au fost efectuate controale în medii de interes public de pe raza județului, precum restaurante, fast-food-uri, terase, pensiuni și alte spații de cazare.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: