Bărbat reținut pentru trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 35 de ani, bănuit de trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2019 și până în prezent, un bărbat, din municipiul Focșani, ar fi procurat droguri din afara țării, atât pentru consum propriu, cât și pentru comercializarea către alte persoane.

Ieri, 31 martie a.c., în urma a două percheziții domiciliare, la locuințele a doi bărbați, din municipiul Focșani, au fost ridicate aproximativ 10 grame cannabis, 1.100 de lei, precum și mai multe telefoane mobile.

Au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, un bărbat a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: