Bărbat reținut pentru furt în formă continuată

Sursa foto:ndtv.com

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat vineri principalul suspect al unei infracțiuni de furt în formă continuată (două acte materiale). Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Urechești.

Ca urmare,  polițiștii Secției Gugești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Focșani, pe raza localităților Cotești și Urechești, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri. Totodată, în cauză s-a dispus și indisponibilizarea unei autoutilitare, utilizată la comiterea celor două fapte de furt de bovine, fapte săvârșite în perioada 01.05.2019 – 21.07.2019, pe raza comunei Dumbrăveni și Bordești.

Față de principalul suspect în cauză a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, în cursul zilei, fiind prezentat, instanței, cu propunere de arestare preventivă. 

 

Cercetările continuă, pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: