Bărbat de 81 ani, dispărut din Homocea și găsit la 3 km distanță

Anunț de la IPJ Vrancea

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Homocea au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul său, LILIAC GHEORGHE, de 81 de ani, a plecat voluntar în cursul aceleiași zile, în jurul orei 19.00, și nu a mai revenit la domiciliul său.

Semnalmente : înălţime  aproximativ 1,70 m, greutate 55 de kg, ochi albaștri.

Vestimentație: la momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare roșie, pantaloni de culoare închisă, în picioare purta papuci din plastic.

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE 5 octombrie

La nivelul Secției 4 Poliție Rurală Adjud s-au constituit constituit echipe, care au început căutările, la care au participat și voluntari. La acțiune s-au alăturat şi un poliţist, care se afla în timpul liber iar în jurul orei 18.00, cu sprijinul unui angajat al unei balastiere, bărbatul a fost găsit la aproximativ 3 km de localitatea Homocea, către Adjudu Vechi, într-o zonă cu vegetație înaltă.

Bărbatul nu a suferit vătămări și a fost încredințat familiei.

Mulțumim pentru sprijin domnului Valentin dar și voluntarilor implicați!

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: