Bărbat de 46 de ani din satul Diocheți-Rediu, comuna Movilița, dispărut de la domiciliu

Din buletinul de presă al IPJ Vrancea

La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 14.33, polițiștii din cadrul Secíei 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați de către o femeie, din comuna Movilița cu privire la faptul că tatăl său, MUNTEANU VERGINEL, de 46 de ani, a plecat voluntar în cursul zilei de 29 decembrie 2021, și nu a mai revenit la domiciliul său din satul Diocheți-Rediu.

Semnalmente : înălţime 1,65 m, păr negru, greutate 70 de kg, ochi căprui, față rotundă, are un tatuaj pe partea exterioară a braţului drept.

Vestimentație: la momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare mov, pantaloni de culoare gri, în picioare purta cizme din cauciuc de culoare verde.

La nivelul Secției 10 Poliție Rurală Panciu s-au constituit echipe mixte, care au început căutările atât în comuna Movilița cât și în zonele limitrofe (extravilanul comunei Fitionești, Valea Caregnei, Panciu).

De asemenea, căutările au fost sprijinite de forțe din cadrul ISU Vrancea, IJJ Vrancea, Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea, Poliției Locale, dar și de reprezentanți SVSU.

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: